• Ukoliko želite da naučite da vozite,
  bez muke, straha i puno para!
  Prestanite da tražite, na pravom ste mestu!
 • Zemun, Sremska 39
  Tel: 011/373 19 81
  Mob: 069/205 2000
 • POLOŽITE VOZAČKI ISPIT PO NOVIM PRAVILIMA,
  A PLAĆAJTE PO STARIM CENAMA !!!

On-line novi testovi za polaganje vozačkih ispita

Vežbajte i naučite teorijski deo ispita

Poštovani kandidati kao što smo vam obećali pre nekoliko dana dajemo vam mogućnost da vežbate On-line nove testove. Sve što je potrebo jeste da odete na web stranicu http://www.autoskolaonline.com/test/login.php, zatim kliknete na opciju KANDIDAT, otvoriće vam se opcija da ukucate korisničko ime i lozinku. U polje korisničko ime ukucavate velikim slovima (Caps Lock) ZASS, u polje lozinka ukucavate takođe velikim slovima isto ZASS, zatim kliknete na polje PRIJAVA. Kada uđete u program u gornjem desnom uglu pored polja odjava stoji polje VEŽBAJ, klikom na to polje otvarate neku od kombinacija testova. Dalje ćete nadamo se moći sami, sve je vrlo jasno i više nego jednostavno. U slučaju bilo kakvih nejasnoća budite slobodni da nas kontaktirate kako bi iste odklonili u što kraćem vremenskom roku. Uspešan i srećan rad želi vam vaša auto škola ortak.

NAPOMENA: Zbog predstojećih božićnih, novogodišnjih i slavskih praznika Zajednica auto-škola Srbije je omogućila svim kandidatima da se registruju i vežbaju testove na gore naveden način sve do 15-jan-2013, nakon tog datuma kandidati naše auto-škole će morati da dođu do škole da preuzmu svoje novo korisničko ime i svoju novu lozinku koju će koristiti u lične svrhe do daljnjeg.

Naučite teoriju vožnje rešavajući testove

Poštovani kandidati kao što već svi znate stupio je na snagu novi zakon za obučavanje kandidata za vozače 25-okt-2012 godine. Zakon je propisao i nove testove koje će polagati svi oni kandidati koji nisu testove položili do 25-okt-2012. Mi kao auto škola još uvek nemamo testove u formi na koju ste već navikli ,da ih radite i vežbate na našoj web stranici, ali potrudićemo se da ih što pre postavimo, naravno nije sve do nas već se čeka dozvola od MUP-a i Agencije za bezbednost saobraćaja kao i rešenja za zadata pitanja. Kako bih vam izašli u susret na bilo koji način dajemo vam linkove (VII grupa pitanja) koje možete već sada početi da učite i rešavate. Takođe vam dajemo i linkove svih pravilnika i ZOBS-a, koji će vam pomoći da neđete sve odgovore na pitanja za koje imate dilemu ili nedoumicu. Apelujemo na kandidate koji imaju knjigu "ISPIT VOŽNJE ZA DESETKU" autora mr. Živorada Fićovića, dipl.inž. da uče iz nje i da pomoću nje daju odgovore (za 80% pitanja postoje odgovori). Takođe vas molimo da sve primedbe i sugestije za pitanja dostavite u auto školu ili putem maila ortakzasve@open.telekom.rs kako bih mi kao auto škola zvanično izašli sa zahtevom za korekciju Agenciji za bezbednost saobraćaja i Zajednici auto-škola Srbije.
Srećan i uspešan rad želi vam vaša auto škola ORTAK.

Novi testovi

Uvodno objašnjenje za kandidate
Pravila saobraćaja - I grupa pitanja
Saobraćajna signalizacija - II grupa pitanja
Vozači - III grupa pitanja
Vozila - IV grupa pitanja
Osnove bezbednosti saobraćaja i pojmovi - V grupa pitanja
Posebne mere i ovlašćenja - VI grupa pitanja
Posledice ne poštovanja propisa - VII grupa pitanja

Pravilnici

Uputsvo za davanje odgovora
Zakon o bezbednosti saobraćaja
Pravilnik o saobraćajnoj signalizaciji
Pravilnik o znacima koje daju policiski službenici
Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila

NAPOMENA: Svi oni kandidati koji žele da saznaju više informacije vezanih za nove pravilnike i nove testove mogu otići na internet prezentaciju Uprave saobraćajne policije prezentacije.mup.gov.rs

Stari testovi

Ovde možete vežbati sa starim testovima

mail lista
 • UPIS NE NAPLAĆUJEMO
 • BESPLATANA TEORETSKA NASTAVA
 • BESPLATNO POLAGANJE TESTOVA POSLE TREĆEG PUTA
 • BESPLATNO POLAGANJE VOŽNJE POSLE TREĆEG PUTA
 • BESPLATNI CD SA TESTOVIMA
 • KONDICIONI ČAS TRAJE PUNIH 60 MINUTA
ministarstvo unutrašnjih poslova republike srbije

agencija za bezbednost saobraćaja

Uprava saobraćajne policije

Zajednica auto škola Srbije